24-uurs zorg Tiel

Zelfstandig wonen is op den duur niet meer voor iedereen vanzelfsprekend, weet ook Zuster Jansen. Dagelijkse bezigheden kunnen naar mate u ouder wordt zorgen voor praktische problemen. Wanneer u te maken krijgt met ziekteklachten of wanneer u een na een operatie moet herstellen, dan wilt u dat dit zo zorgeloos mogelijk gaat.

De zorgverleners van Zuster Jansen geven u het gevoel dat u thuis zorgeloos kunt herstellen met 24-uurs zorg van Zuster Jansen. Zij weten als geen ander dat goede zorg, met oog voor uw persoonlijke wensen en behoeften van belang is bij het herstel van ziekte of revalidatie.

Zuster Jansen biedt intensieve 24-uurs zorg en privé verpleging, zodat u thuis in uw eigen omgeving kan herstellen. Ook wanneer de cliënt zich in een laatste levensfase bevindt, is er de mogelijkheid om thuis te verblijven, waarbij u 24-uurs permanente ondersteuning kunt ontvangen van onze zorgverleners.

Eigen haard is goud waard

Naast de 24-uurs zorg en particuliere thuiszorg biedt Zuster Jansen ook 12-uurs verzorging en verpleging aan, naar belang van uw eigen wensen. Onze zorgverleners hebben de kennis, kunde en kwaliteit om u op een professionele en persoonlijke wijze zorg of verpleging te bieden in uw eigen vertrouwde omgeving. Vertrouwen, geborgenheid en herkenning van uw eigen omgeving en de rust die u hierdoor vindt, zijn van onschatbare waarde. Zorgverlening aan huis is een perfecte oplossing om u te ontzorgen van al uw medische zorgen, zonder dat u naar een verpleeghuis of zorginstelling moet verhuizen.

Flexibiliteit van onze zorgverleners

Onze professionele zorgverleners werken in kleine teams waar de lijnen kort zijn, waardoor wij u van uitstekende persoonlijke verzorging kunnen voorzien. Doordat Zuster Jansen werkt met kleine teams, die bestaan uit maximaal 5 verpleegkundigen/verzorgenden. Daardoor ontstaat er ruimte om een warme professionele band op te bouwen met onze zorgverleners. Grote betrokkenheid en aandacht binnen uw eigen omgeving staat bij ons hoog in het vaandel. De flexibiliteit waarmee onze zorgverleners werken, zorgt ervoor dat zij dag en nacht voor u klaar staan. Ook wanneer u 24 uur per dag, 7 dagen per week en 30 dagen in de maand intensieve zorg nodig heeft.

Vraag het Zuster Jansen

Heeft u vragen over uw specifieke omstandigheden wat betreft zorg of verpleging bij u thuis? U kunt samen met onze zorgcoördinator een afspraak maken en in overleg uw situatie bespreken en informatie inwinnen over de verschillende mogelijkheden. U kunt telefonisch contact opnemen met de zorgcoördinator van Zuster Jansen: 020 – 63 66 837 of het aanvraagformulier invullen, waarop u direct een reactie op de mail ontvangt.

Lees meer bij Zuster Jansen